หน้าที่ 1 จากทั้งหมด 2 หน้า 12 หน้าสุดท้ายหน้าสุดท้าย
กำลังแสดงผล 1 ถึง 10 จากทั้งหมด 18

ห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับ

 1. #1
  ฝ่ายบริหารระดับสูง สัญลักษณ์ของ พล พระยาแล
  วันที่สมัคร
  Mar 2008
  กระทู้
  6,946

  พบปะพูดคุย ห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับ


  ห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋แนครับพี่น้องครับ คือพากันมิดอิ่มซิมแถะ สะดวกบ่สะดวกจั่งใด๋กะลองว่ามาเบิ่งเด้อครับ เพื่อท่านเว็บมาสเตอร์ท่านสิได้พิจารซอมและเป็นข้อมูลในการปรับปรุงต่อไป เพราะหลายคนกะบอกว่าห้องแชตเก่าดีแล่วเพราะมีหลังบ้านให้จกกัน อันใหม่นี้มันเปิดจ่างป่างโพด สิจีบกันกะบ่สะดวก บางคนกะบอกว่าเข้าบ่ได้ บางคนกะงงว่าเจ้าของเข้าถึกบ่น้อ คือมิดแถะพะนะ ห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับ

  ข่อยว่าห้องแชตเก่ามันม่วนอยู่หม่องปลอมโตไปจกกันอยู่หลังบ้านนั่นล่ะ ข่อยมักสิเข้าไปอำพี่น้องแล่วกะลักหัวอยู่ผุเดียว การมีห้องลับหลังบ้านกะดีครับ เป็นส่วนตัวดี ห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับ

  แต่ห้องแชตใหม่เคยเข้าไปเทือหนึ่งเข้าไปบ่มีไผจักคน จั่งอยากสิฮู้ว่ามันบ่สะดวก, มันบ่มีหมู่ หือว่ามันบ่คุ้นเคย หือว่าจั่งใด๋ครับ เพราะข่อยเห็นเงียบผิดปกติซั่นดอก

  แต่บ่ว่าสิเป็นห้องแชตเก่าหรือใหม่ เฮาหลีกเลี่ยงจากผู้ที่มาป่วนได้ยากครับ และบ่แมนมีแต่เว็บบ้านมหาดอทคอมครับ ลองไปเบิ่งเว็บอื่นโลดครับ ดุเดือดกว่านี้ครับ ข่อยไปแล้วข่อยกะฟ่าวออกมา ย่านเลือดกระเด็นใส่เสื้อข่อย ห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับ

  ซุมมาป่วนเพิ่นกะสิมีวิธีของเพิ่นอยู่หั่นล่ะ ข่อยกะบ่ฮู้คือกันเพราะเรื่องคอมพิวเตอร์นี้ แค่ปิดเปิดเครื่องได้ข่อยกะงึดเจ้าของสิตาย กะอยากให้พี่น้องเฮาเบิ่งแยงกันเองกะแล้วกัน น้อครับ ให้คึดว่าเฮาเข้ามาม่วนซืนโฮแซวกัน ผ่อนคลายหลังจากเฮ็ดการเฮ็ดงาน อย่าให้เครียดซ้ำสองอีกเถาะเห็นว่ากะดาย :1-

  เพิ่นเฮ็ดเว็บให้เฮามาเล่นมาฮู้จักกัน ข่อยล่ะงึดสิตาย จักว่าอยู่ไสได้มาพบมาพ้อกันพะนะ ซือจริงข่อยกะบ่ฮู้ เห็นแต่ในรูป โต้ตอบกันแต่โตหนังสือ บาดไปพ้อหน้ากันเทือแรก กะมีความสนิทสนมกันโลด นี่คือมนต์เสน่ห์ของเว็บบ้านมหาดอทคอม นี่คือความเป็นคนอีสานบ้านเฮา

  ฉะนั้นสมควรอย่างยิ่งที่เฮาสิซอยกันเบิ่งแยงและฮักแพงกันไว้ เพราะนี่คือสื่อกลางแห่งมิตรภาพของคนบ้านเฮา ที่เชื่อมต่อกันทั่วโลกครับ ไปมาหาสู่กัน เป็นพี่น้องกัน ลองเข้าบ่ได้จักอาทิตย์ลองเบิ่งโลดถ้าบ่เซือข่อย แล่วสิฮู่คุณค่าของเว็บนี้ว่าเป็นจั่งใด๋ วันใดขาดฉันแล้วเธอจะรู้สึก ฮ่า ๆ ๆ ห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับห้องแชตใหม่เป็นจั่งใด๋ครับ

  แก้ไขครั้งสุดท้ายโดย พล พระยาแล; 05-10-2010 at 14:24.


 2. #2
  ร่วมถ่ายทอดความรู้สู่สังคม สัญลักษณ์ของ ทิดจ่อย
  วันที่สมัคร
  Apr 2009
  กระทู้
  749
  แม่นอยู่ครับอ้ายพล ผมนี้ขาดบ่อได้แม้แต่อาทิตย์หนึ่ง ต้องได้เข้าบ้านมหา
  จั่งสิส่วงใจ......พะนะ

 3. #3
  Moderators สัญลักษณ์ของ สหายพง
  วันที่สมัคร
  Mar 2009
  ที่อยู่
  ผมมากับรถผ้าป่า
  กระทู้
  1,532
  555 คือๆยุมีหม่องไห้จกพ้อมซางเว้าน้อ

 4. #4
  ร่วมถ่ายทอดความรู้สู่สังคม สัญลักษณ์ของ จำปา
  วันที่สมัคร
  Nov 2009
  กระทู้
  1,493
  ลองเข้าไปเบิ่งแล้วค่ะ ห้องกะดียุค่ะ มีไห้เลือกใช้หลายแบบ ขนาดโตหนังสือเฮากะเลือกเองได้ และเข้ากะง่ายค่ะ

 5. #5
  แบ่งปันความรู้และประสบการณ์ สัญลักษณ์ของ ๛หนุ่มบ้านไกล๛
  วันที่สมัคร
  Apr 2009
  กระทู้
  853
  บล็อก
  8
  ที่ทำงาน บล็อค เลยเล่นบ่ได้ครับ อันเก่า บ่บล็อค กะเลยเข้าไปเล่นได้แหน่ อิอิอิ

 6. #6
  อั่นผมคือเข้าบ่ได้ล่ะอ้ายพล ใช้ชื่อแล้วก้อรหัสบ้านมหาแล้วก้อเข้าบ่ได้ เปลี่ยนรหัสแล้วก้อสมัครใหม่เพิ่นก้อบอกว่ามีผู้ใช้ชื่อนี้แล้ว ขั่นซิเปลี่ยนชื่อก้อย่านจื้อเจ้าของบ่ได้แม๊ะอ้ายพล ซอยแนะนำแนครับ ขอบคุณล่วงหน้าครับ

 7. #7
  ร่วมถ่ายทอดความรู้สู่สังคม สัญลักษณ์ของ ไทเมืองมุก
  วันที่สมัคร
  Mar 2010
  ที่อยู่
  mukdaharn
  กระทู้
  333
  ใช้ชื่อและพาสเวิร์ดที่เป็นสมาชิกอยู่กะเข้าไม่ได้ บอกว่ารายละเอียดบ่ถูกต้อง สมัครใหม่กะว่าชื่อนี้มีอยู่แล้ว เลยบ่ฮู้สิเฮ็ดจังได อาว์พลบอกอีกแน่ครับ

 8. #8
  ดูแลตรวจสอบเนื้อหา สัญลักษณ์ของ สาวส่าเมืองอุดร
  วันที่สมัคร
  Dec 2007
  ที่อยู่
  Hattiesburg, MS , USA
  กระทู้
  1,288
  เว้าเรื่องห้องแชตใหม่ นี้ น้องจอยเข้าทันได้ยุจ้า ล็อกอิน บ่ผ่านจ้อย สงสัย สิสวยเกินพิกัดห้องแชตบ่น้อ พะนะ

 9. #9
  ฝ่ายบริหารระดับสูง สัญลักษณ์ของ พล พระยาแล
  วันที่สมัคร
  Mar 2008
  กระทู้
  6,946
  กะจั่งว่านั่นตั๊วะล่ะ นึกว่าเป็นแต่ข่อยตี๊ซั่นดอก อิอิ คันเป็นจั่งซั่นเอาห้องแชตเก่ากลับมาสิดีบ่ซั่นน่ะ แต่สิบ่มีคนมาด่าพวกเฮาอีกซะบ้อหือ

  ฮ่วย ๆ มาถามข่อยปานข่อยฮู้แถะ ข่อยสิถามไผล่ะหือบาดเนี่ย นั่น ๆ เว็บมาสเตอร์หย่างผ่านมาพอดี เลาคือหย่างฟ้าวแถะล่ะหือ ข่อยสิให้น้องสาวข่อยแล่นไปถามเลาก่อนเด้อ ซงสิฟ่าวไปไสเบ็ดกบแถะหือ เบิ่งซงแมะ :l-:l-:l-


  แก้ไขครั้งสุดท้ายโดย พล พระยาแล; 05-10-2010 at 21:19.

 10. #10
  ร่วมถ่ายทอดความรู้สู่สังคม สัญลักษณ์ของ หนุ่มหน้าลาว
  วันที่สมัคร
  Jan 2010
  ที่อยู่
  สระบุรี
  กระทู้
  449
  จากการสอบถามนะครับ หลายคน อยากเล่นห้องเก่ามากกว่า คับ คนกวนกะปล่อยไป บ่ต้องไปสนใจ ถึงตอนนี้ ทุกคนจะ ไปหาเล่นห้องอืนกะตาม แต่ถ้าห้องเก่า บ้านมหา กลับมา คงจะกลับมาคือเก่านั้นละครับ เล่นใสกะบ่คัก พะนะ 5555


Tags for this Thread