กำลังแสดงผล 1 ถึง 4 จากทั้งหมด 4

หัวข้อ: ความประทับใจของพี่น้องบ้านมหา

Blogger
 1. #1
  แบ่งปันความรู้และประสบการณ์ สัญลักษณ์ของ บ่าวไทบ้าน555
  วันที่สมัคร
  Dec 2008
  กระทู้
  6

  ความประทับใจของพี่น้องบ้านมหา


  ;dก่อนอื่นกะต้องขอเกริ่นจักเล็กจักน่อยน้อครับ พอเป็นยากะใส
  ตั้งแต่กี้ผมกะบ่อฮู้จักบ้านมหาดอกครับ แต่พอได้เข้ามาแล้วกะฮู้สึกว่ามีอีหยังดีๆ อีกหลายอย่างที่ผมบ่อเคยฮู้มาก่อนในบ้านมหา บ่อว่าสิเป็นความอบอุ่นที่พี่น้องบ้านมหามอบให้ เช่นว่าความเป็นกันเองยามคุยกันในกล่องขอเพลง การเว่าการจาที่เป็นกันเองจากดีเจบ้านมหา ถึงแม้ว่าผมสิบ่อได้เข่ามาฟังเพลงจากดีเจทุกคน แต่ผมกะรู้สึกได้จากการทักทายของ ดีเจพล แล้วกะดีเจเด็กน้อย ที่ผมเว่าถึงดีเจ2คนนี้กะย่อนว่าผมเข่ามาฟังเพลงนำเพิ่นทุกมื้อ เพิ่นกะทักทายผมแล้วกะหมู่ ที่เข่ามาฟังนำกันอย่างมีความสุข หลังจากน้นเป็นต้นมาผมกะเลยเข้ามาฟังเพลงอยู่บ้านมหาทุกมื้อเลย หลังจากน้นอีกบ่อโดนผมกะได้รู้จักกับหมู่บ้านมหาอีกหลายคน บ่อว่าสิเป็น อ้ายบ่าวครูทัศน์ สาวสีทนได้ สาวส่าเมืองอุดร บ่าวขี้เกี้ยม สาวบัว สาวจอย แล้วกะอีกหลายๆคนที่ผมบ่อได้เอ่ยชื่อ แต่กะผมกะมีความรู้สึกดีๆกับหมุ่ไทบ้านมหาทุกๆคนเลย ผมกะเลยอยากบอกหมู่ทุกคนแล้วกะดีเจที่รักทุกคนว่าผม มีความรู้สึกรักและกะมีความรูสึกดีๆ กับบ้านมหาอย่างมากเลยครับ และกะคิดว่าสิมีความรู้สึกดีๆ กับเวปดีๆ แบบนี้ไปอีกโดนครับ::)

 2. #2
  ตั้งแต่เด็กน้อยเป็นสมาชิกมา นับได้ 11 เดือน 24 วัน จ้า ซุมื้อจะต้องเข้าเว็บบ้านมหาจ้า เพราะเข้าแล้วมีความสุข ได้รับรอยยิ้ม ได้ฟังเพลงในกระทู้ต่าง ได้อ่านข้อความที่ให้กำลังใจ ได้เว้ากะพี่น้องในห้องกล่องเพลง...ได้ส่งเสียงเว้าไปสู่พี่น้องบ้านมหา...ได้รู้จักพี่น้องมากมายจ้า...อบอุ่น มีความสุข รักบ้านมหาจังเลยจ้า...จุ๊บ ๆๆๆ

  สำหรับ บ่าวไทบ้าน และครูทัศน์ อ้ายพลสิเว้าให้ฟังว่าเพิ่นเข้าขากันดีจ้า ...อิอิอิ

  ยินดีที่ได้รู้จัก บ่าวไทบ้าน 555 จ้า .....แบบมันต้องถอน 5555

 3. #3
  ดูแลตรวจสอบเนื้อหา สัญลักษณ์ของ สาวส่าเมืองอุดร
  วันที่สมัคร
  Dec 2007
  ที่อยู่
  Hattiesburg, MS , USA
  กระทู้
  1,287

  รอบยิ้มพิมใจ

  จอยกะยินดีที่ได้รู้จักกับเช่นกันจ้า บ่าวไทบ้าน 555 พะนะ คนอีหยังมาเว้าตลกดีกะด้อ
  จอยกะขอให้อ้ายม่วนๆๆเด้อ บ้านหลังนี้มีแต่ความสุขมอบให้กันจ้า อันอ้าย สาวส่าเมืองอุดร กับคนชื่อว่า สาวจอย นี้ คนเดียวกันเด้อจ้า อิอิอิ
  ...:g::):g

 4. #4
  บ่าวไทยบ้ายดีแล้วละครับบ้านมหามีแต่ความรักความอบอุ่นเป็นกันเองให้กำลังใจกันครับที่เรียกหนุ่มเหงากะสมัครมาใหม่ๆๆบ่อรู้จักหยั่งคือกันมีคนหนึ่งที่บอกว่าคั่นบ่ออยากเหงาเข้าห้องขอเพลงเด้อหนุ่มเหงากะเลยเข้าเกือบซุมื่อละครับเข้าไปแล้วม่วนดีบ่อเครียดใด่พ้อหมู่หลายพร้อม

กฎการส่งข้อความ

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •