กำลังแสดงผล 1 ถึง 3 จากทั้งหมด 3

หัวข้อ: ความประทับใจของบ่าวไทบ้าน555ตอน2

Blogger
 1. #1
  แบ่งปันความรู้และประสบการณ์ สัญลักษณ์ของ บ่าวไทบ้าน555
  วันที่สมัคร
  Dec 2008
  กระทู้
  6

  ความประทับใจของบ่าวไทบ้าน555ตอน2


  ความประทับใจของบ่าวไทบ้าน555ตอน2

  ความประทับใจของบ่าวไทบ้าน555ตอน2<<หลังจากที่ผมได้บรรยายความประทับใจไปแล้วมื้อวานนี้ กะดีใจครับที่มีคนเข้ามาเบิ่งและกะคอมเม้นไห้ เป็นกำลังใจเล็กๆน้อย ถึงแม้ว่ามันสิบ่อหลายกะตามแต่นั้นมันกะหมายความว่ามีคนไห้ความสนใจในความรู้สึกของผมที่มีต่อบ้านมหาเนาะครับ มื้อนี้กะคือกันครับผมกะมีแนวมาเว่ามาจากับพี่น้องไทบ้านมหาคือเก่า ผมบ่อฮู้สิเอิ่นกระทู้ของผมว่าจังได๋ดี บางทีผมคิดว่าสิ่งที่ผมบรรยายลงไป มันเป็นเพียงแค่การระบายความรู้สึกของผมออกมาท่อนั้น หลายๆคนอาจสิเอิ้นว่าไดอารี่กะได้เนาะครับ แต่ผมกะคิดว่ามันกะดีคือกันถ้าหาก หมู่เฮาไทบ้านมหา สิได้ระบายความรู้สึกของเจ้าของให้หมู่ได้รับรู้นำ เพื่อสิได้เป็นแนวทางหล่ะกะ เป็นการผ่อนคลายให้เจ้าของนำ ผมอยากขอแนะนำว่าถ้าผู้ได๋รู้สึกแบบได๋ในการทำงานทุกมื้อนี้ มีความทุกข์หรือว่าสำบายดีกับงาน กะมาให้หมู่ฟังนำกันเด้อครับ มื้อนี้กะเว่ามาหลายแล้ว กะสิขอพักซำนี้สาก่อน มื้ออื่นสิเข้ามาเขียนให้อ่านอีกเด้อครับ ขอบคุณพี่น้องที่เข้ามาอ่านและกะให้กำลังใจกับผม บ่าวไทบ้าน 555 ( ผู้ฮ้ายใหญ่ )::)

 2. #2
  จ้า...เด็กน้อยกะมักบันทึกคือกัน ถึงมันจะไร้สำหรับคนอื่นแต่มันกะมีความสุขของการได้ระบายความในใจ ซึ่งส่วนกะสิเป็นเรื่อง ป่วง ๆ เสียมากกว่า แต่มันกะแฝงด้วยอีหยังหลาย ๆ อย่างถ่าอ่านดี จะรู้ว่า วันนี้เด็กน้อยป่วงขนาดไหน.. ::)

 3. #3
  5555ย้านเด็กน้อยปวงเกินหน้าเกินตาเด็กน้อยปวงน่ารักอยู่ดอกอ้ายบ่าวไทยบ้านดีแล้วละครับความรู้สึกดี่ๆๆอยู่บ้านมหาผมหนุ่มเหงากะรู้สึกดีครับถึงแม้ว่าการงานช่วงนี่กะแย่แต่กะพยายามบ่อคิดหยั่งหลายเข้ามาบ้านมหามาเว่านำพี่น้องปวงใส่คนนั้นคนนี่แน่กะบ่อมีเจตนาหยั่งเด้อครับสิ่งใด่ที่อาจจะบ่อถูกหูหรือว่าบ่อชอบกะขอโทษขออภัยเด้อครับหนุ่มเหงาคนไกลบ่อมีเจตนาหยั่งดอกครับย้ากให้ทุกคนยิ้มให้กันครับ::)::)

กฎการส่งข้อความ

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •