กำลังแสดงผล 1 ถึง 7 จากทั้งหมด 7

หัวข้อ: อัน..ผมขอถามประสบการณ์นักดนตรีที่เคยขึ้นเวทีแหน่คับ

 1. #1

  อัน..ผมขอถามประสบการณ์นักดนตรีที่เคยขึ้นเวทีแหน่คับ


  อัน..ผมขอถามประสบการณ์นักดนตรีที่เคยขึ้นเวทีแหน่คับคือในเร็วๆนี้จะมีงานแสดงดนตรีที่โรงเรียนคือผมย้านเวทีคับ ขึ้นไปแล้วกลัวทำอะไรไม่ถูกกลัวตนเอง จะมือแข็งและ อะไรๆก้อแข็งและอาจจะล้มทั้งยืน ผมถามแหน่คับมีบ่คับที่ที่ขึ้นเวทีแล้วบ่อายเลยผมคือย้านแท้ ขอท่านผู้อาวุโสและมีประการณ์แนะนำแหน่คับผมเป็นแค่นักเรียนมัธยมธรรมดาๆคนหนึ่งซือๆคับ เป็นผู้น้อย ขอผู้อาวุโสมาบอกผมแหน่บ่ซันผมสิบ่กล้าขึ้นเวทีเรยคับ ขอบคุณคับ(บ่แมนเล่นผุเดียวได๋คับเล่นเป็นวงคับผมมือกีตาร์คับ โซโล่ของพี่เสกก่าพอได้กับเขาอยู่คับ วงพวกผมเป็นวงที่ก่อตั้งจากคนมักหมอลำนำกันในโรงเรียนคับ)โดยประธานนักเรียนเป็นหัวหน้าวง(โฆษกพร้อม)

  ตอนที่ผมขึ้นไปเล่นพิณงานยามาฮ่าลูกทุ่งคอนเทตส์รอบคัดเลือกภาคอีสาน ที่ห้างเจริญศรีวอนแวน จ.อุดร ชั้น4 ปีที่แล้ว ทั้งเบิ่ดผมมือพิณคนเดียวในงานคับ หันไปทางได๋มีแต่คนถือเครื่องดนตรีสากลผมล่ะแบกพิณไปผุเดียวในงาน โฮ้คือมีแต่คนแนมแท้ แต่ตอนขึ้นเวทีคนหลายแฮงคับคือผมสิวาบลงนิคับ ปานสิสลบหันไปทางได๋ก่าคนหลายก่าด้อ ผมยอมรับวาตื่นเวทีขนาดคับขอคนที่อวุโสที่เคยขึ้นเวทีซอยผมแหน่เด้อคับ
  แก้ไขครั้งสุดท้ายโดย บ่าวนาตาลเขย่าโลก; 26-09-2009 at 11:29. เหตุผล: พิมพ์ผิด


 2. #2
  Jcomp
  Guest
  มันเป็นอาการของคนเฮ็ดเถื่อแรกครับ เด๋วนาน ๆ กะชิน ขึ้นเวที ดุ๊ ๆ เด้อ เอาใจซ่อย เฮ็ดหน้าด้าน ตีหน้ามึนไว้ อย่าไปตั้งใจเล่นหลาย พยายามเล่นให้มันม่วน อย่าไปซีเรียส หลุดกะซ่างมัน เพราะว่าบ่อได้เสียเงินล้านดอก คันหลุดกะดาย เด้อ เอ้า สู้ ๆๆๆ

 3. #3
  เจ้าหน้าที่ประชาสัมพันธ์ สัญลักษณ์ของ ธิดายาเย็น
  วันที่สมัคร
  Feb 2008
  กระทู้
  1,756
  เอื้อยกะบ่เคยขึ้นหน้าเวทีดอกจ้า เคยแต่ยืนหน้าห้องยามออกไปรายงานจ้า แต่เอื้อยกะขอเป็นกำลังใจให้เด้อจ้า ครั้งแรกกะจั่งสิล่ะอาศัยว่าออกงานเรื่อยๆกะสิเซาประหม่าเองน้อง..สู้ๆๆเด้อจ้า..

 4. #4
  ขอบคุณหลายๆคับที่เอาใจซอยขอบคุณทุกคนหลายๆคับ ผมยังจำความรู้สึกที่ทุกสายตาคนเป็นพันมองมาได้คับผมแทบสิอ่อนแฮง ผมคึดวาต้องหลุดแน่นอน ขอบใจหลายคับ ถืกใจผมขนาดบ่เสียเงินล้านนิ ฮาฮ่าขอบคุณคับ

 5. #5
  แบ่งปันความรู้และประสบการณ์
  วันที่สมัคร
  Jan 2009
  กระทู้
  77
  ครั้งแรกก็ตื่นเต้นกันเป็นธรรมดาหละครับ สู้ๆๆๆๆๆ สู่เด้อพี่น้อง

 6. #6
  แบ่งปันความรู้และประสบการณ์ สัญลักษณ์ของ บ่่าวสุดเขต
  วันที่สมัคร
  Jun 2009
  กระทู้
  129
  บ่เคยขึ่นเวที เคยขึ่นแต่ธรรมมาสน์มันสิคือกันบ่ฮึ
  ทำโตตามสบายเล่นตามที่เฮาซ้อมมา อย่าคิดว่ามีแม่ออก โอ๊ๆบ่แมน คนเบิ่งหลายมันสิกดดันเจ้าของ ขอเอาใจซอยเผื่อมันคือกันซั่นดอกหวา สู้ๆเด้อ

 7. #7
  กระทู้ต้นฉบับโดยคุณ บ่่าวสุดเขต
  บ่เคยขึ่นเวที เคยขึ่นแต่ธรรมมาสน์มันสิคือกันบ่ฮึ
  ทำโตตามสบายเล่นตามที่เฮาซ้อมมา อย่าคิดว่ามีแม่ออก โอ๊ๆบ่แมน คนเบิ่งหลายมันสิกดดันเจ้าของ ขอเอาใจซอยเผื่อมันคือกันซั่นดอกหวา สู้ๆเด้อ
  ขอบคุณหลายๆคับสำหรับคำตอบ คำตอบนิสิเป็นประประโยชน์ต่อคนที่ประสบปัญหาความอยากอายเวทีในหลายๆคนคับ ผมอยากถามขนาดคับ ตอนที่ผมขึ้นเวทีน่ะคนกรี๊ดขึ้นล่ะผมคือวาเจ้าของสิสลบ ขึ้นเวทีแล้วย้านหลุดขนาด ตอนนี้ผมฝึกอยู่คับฝึกอยู่หม๋องมีคนหลายๆเช่นตลาด ผมวามันคือสิบ่ซอยได้ แต่ขั่นขึ้นเวทีแล้วมือแข็ง แล้วอย่างอื่นก่าแข็งเบิ่ด สิเฮ้ดจั่งได๋ตรงนี้ล่ะคับ ขั่นหลุดมาล่ะขายหน้า บ่ฮู้สิเอาหน้าไปมุดดากหมาในไสแหล้ว ฮาฮ่า ผุได๋เคยขึ้นเวทีน่ะสิเจอกดดันขนาด สายตาเป็นร้อยเป็นพันหันมาหาความรู้สึกนั้น เป็นความรู้สึกที่หน้ากลัวที่สุดสำหรับผมอิหลีคับ

กฎการส่งข้อความ

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •